* Klient Referencer

Menu

Gudindetemplet

Tantramassage

Er en kærlighedsberøring af hele din krop. Den vækker din erotiske livsenergi og giver dig frihed til at være den perfekte kvinde/Mand du er !!

Prana Lotus

   PARIJATA 

     

Mail: jegvillivet@gmail.com


Hersegade 28 kld

4000 Roskilde

Danmark

Klient Referencer

Wow wow sikke en gudinde behandling jeg fik. Jeg mærker stadig energien i hele kroppen. Det er ikke bare seksuelenergi jeg mærker, men min livsenergi. Tak for en fantastisk oplevelse. Du er ved gud dygtig. Du har de varmeste anbefalinger fra mig!

Frank - Århus

----------


Kære Joan

Tak for et par dejlige timer i Torsdags. Nu  er der gået et par dage og jeg har fået oplevelsen lidt på afstand. Mi største bekymring inden massagen var omkring din reaktion på min rejsning. Jeg får meget nemt rejsning og det er ikke altid lige godt:-) En så intim massage med en meget smuk kvinde, ville helt sikkert påvirke mig meget. Men min nervøsitet fik du allerede elimineret i den indledene samtale, da du gjorde det klart, at det at få rejsning under massagen ikke var unaturligt og absolut i orden. Herefter kunne jeg slappe af og nyde oplevelsen fuldt ud, det var en fantastisk dejlig oplevelse, som jeg er meget glad for at jeg fik prøvet. Var det ikke lige for at det koster et pænt beløb, så havde jeg allerede bestilt en ny tid:-) Din modtagelse af mig og din måde at være på, gjorde at jeg straks følte mig velkommen, det var tydeligt, at det var vigtigt for dig at give mig en god oplevelse, og det fik jeg!   Endnu en gang tak for en fantastisk oplevelse, det er helt sikkert at jeg vender tilbage når finanserne tillader det igen. Vi ses

Store kram fra Henrik

----------


Jeg har aldrig oplevet en menneske som er så kærligt og nærværende som dig.Kære Joan, du er en engel som er sat på jorden for at sprede kærlighed, glæde og nydelse. Jeg kan ikke beskrive godt nok med ord, den magi du spreder omkring dig. Mødet med dig har ændret mit syn på seksualitet og kærlighed. Intet bliver det samme efter en massage hos dig. Joan Tak! Tak for dig!

Steen - Holbæk

----------


Kære Joan. At prøve en trantra massage hos dig, var en helt fantastisk oplevelse. Det levede helt op til mine forventninger. Jeg følte mig virkelig tryg og i gode hænder hos dig og jeg vender 100% sikkert tilbage.

Kasper 33 år

----------


Tusind tusind tak Joan. Hvor har det været en fantastisk oplevelse at møde dig og mærke dine hænder. Jeg var så nervøs for at møde dig og prøve tantra massage. Men lige så snart jeg mærkede dine hænder og hjerte, følte jeg mig så tryg og sikker. Du rummede alle mine følelser og min energi. Det er en af de bedste gaver jeg jeg har givet mig selv. Alle kvinder burde prøve at modtage tantra massage.

Knus og jeg kommer igen Gitte 43 år

Ren nydelse for dit sind og hele din krop...

----------Ring i dag og bestil tid

hos Joan Tea

20 83 34 80

Gudindetemplet hos Prana Lotus

"Tantra trusts in your body. Tantra trusts in your senses. Tantra trusts in your energy. Tantra trusts in you – in toto. Tantra does not deny anything but transforms everything.

Osho